Aflevering

Wij verkopen gebundelde lucht, geen gebakken lucht. Bij Ballonno krijg je direct de mogelijkheden en prijzen voor de door jou gewenste ballonnen. Wil je de ballonnen zelf ophalen? Kies dan de voor jou meest dichtstbijzijnde vestiging: Hendrik-Ido Ambacht (vlakbij Rotterdam) of Hijken (vlakbij Zwolle).

Ophaalservice

Onze service voor kleine bestellingen: spring met de vers gevulde heliumballonnen vanuit Hendrik-Ido-Ambacht of Hijken in de auto of op de fiets en breng ze zelf naar de gewenste locatie. Twee voorwaarden: 1) maximaal 30 stuks en 2) goed de touwtjes vasthouden.

Vul-het-zelf-service

Onze grote heliumcilinder mogen wij niet verzenden per post, maar kun je wel zelf ophalen in Hendrik Ido Ambacht of Hijken. Wij geven je op onze locatie een korte training, zodat je zelf de heliumballonnen veilig kan vullen op locatie. De heliumcilinders zijn navulbaar, daarom zit er op de cilinder een borg van honderd euro. Graag ontvangen we de cilinder binnen drie dagen terug. Natuurlijk zijn we de moeilijkste niet: op verzoek mag je de heliumcilinder ook iets langer bij je houden.

Instructiefilmpje ballonnen vullen met navulbare cilinder

Verzendservice

Ultieme vrijheid: Ballonno verzorgt ook kleinere heliumtanks inclusief ballonnen en lintjes per post. Met deze kleine tanks kun je de ballonnen zelf vullen op het door jouw gewenste moment. Na gebruik hoef je deze tanks niet terug te sturen, die kun je gewoon weggooien. De levertijd is 1-2 dagen.

Volledige vulservice

Gemak dient de mens. Wij komen langs op het door jou gewenste moment, vullen de heliumballonnen op locatie en nemen de heliumcilinders weer mee terug. We kunnen ongeveer honderd ballonnen per uur vullen.

Ballonno

+31 (0)78 711 07 40
info@ballonno.nl

Ophaalpunten

Hendrik-Ido-Ambacht (Zuid-Holland)
Roestuin 58
3343 CV Hendrik-Ido-Ambacht
Let op: ophalen alleen op afspraak
Hijken (Drenthe)
Westeinde 33
9415 PH Hijken
Let op: ophalen alleen op afspraak