Ballonnen bezorger worden

Als heliumballonnen bezorger bij Ballonno vul je heliumballonnen voor onze klanten op locatie. In deze flexibele bijbaan bepaal je zelf wanneer je wel wilt werken en wanneer niet. Je komt op wisselende locaties, zoals scholen, beurzen en de mooiste trouwlocaties.

Opdrachten aannemen

Als wij een opdracht binnen krijgen, zetten we die in ons orderverwerkingssysteem. Je krijgt dan automatisch een e-mailtje met de vraag of je de opdracht wilt doen. Vervolgens kun je je inschrijven voor de opdracht of je kunt de opdracht overslaan. Als je opdracht afwijst krijgt een andere bezorger een e-mail met dezelfde vraag. Soms krijgen we op het laatste moment nog een aanvraag binnen, dan pakken we vaak even de telefoon om je te vragen. Soms weten we weken van te voren al waar we moeten zijn, maar soms krijgen we één dan van te voren nog de vraag of we heliumballonnen kunnen leveren.

Vergoeding

Op basis van een vaste formule, die gebaseerd is op de afstand en het aantal ballonnen stellen wij per opdracht een vergoeding vast. De vergoeding is inclusief het gebruik van je eigen auto. Na het een paar keer gedaan te hebben, vul je ongeveer 100 ballonnen per uur. Onze meest ervaren bezorgers vullen er soms wel 150 per uur.

Voor het bezorgen van 300 heliumballonnen in Rotterdam is vergoeding bijvoorbeeld €50 en voor het bezorgen van 50 heliumballonnen in Breda €40.

1-2 opdrachten per week

Als je regelmatig beschikbaar bent kun je gemiddeld ongeveer 1-2 opdrachten per week uitvoeren. Met name in het voorjaar en najaar zullen er meerdere opdrachten per week aan je voorgelegd worden.

Zo werkt het

Als je opdracht hebt aangenomen leggen wij alle spullen klaar. De spullen haal je voordat je de opdracht gaat uitvoeren bij ons op. Eenmaal op locatie meld je je even bij de contactpersoon op locatie. Die wijst je de weg naar waar je de ballonnen kunt vullen, waarop jij tot uitvoering van het kunstje overgaat. Als je klaar bent vraag je nog even aan de klant of alles naar wens is en vervolgens spring je weer in de auto om de heliumcilinder naar ons terug te brengen.

Cilinders

De heliumcilinders die wij gebruiken zijn ongeveer 110cm hoog. In de meeste auto's past dit zonder problemen in de kofferbak. Met één zo'n cilinder kun je 375 ballonnen vullen. De cilinders wegen 25kg. We hebben handige steekkarretjes om de cilinders te vervoeren, maar soms zul je de cilinder een stukje op moeten tillen.

Instructies

Natuurlijk gooien we je niet direct voor de leeuwen. Je krijgt eerst uitgebreide Instructies en je gaat een keer mee met een ervaren bezorger om het kunstje af te kijken.

Collega's

Dita runt alle operationele zaken voor Ballonno. Ze regelt alle administratieve handeling rondom de opdrachten en ze zorgt dat alle spullen netjes voor je klaar staan. Erik houdt zich op achtergrond bezig met de website en reclamecampagnes. Je collega bezorgers zijn jong, oud en alles daar tussenin. Het zijn veelal studenten of gepensioneerden die er af en toe van genieten de handen nog eens uit de mouwen te steken.

Deze bijbaan past goed bij jou als je;

  • in Hendrik-Ido-Ambacht of nabijgelegen gemeente woont.
  • een rijbewijs hebt.
  • een auto hebt of van iemand een auto kunt lenen.
  • regelmatig beschikbaar bent.
  • van flexibiliteit houdt.

Ballonno

+31 (0)78 711 07 40
info@ballonno.nl

Solliciteer

Lijkt het je wat? Vul dan onderstaand formulier in.