Bedrukte reuzeballonnen

Trek de aandacht met deze enorme bedrukte ballonnen.

Bedrukte reuzeballonnen

Ballonno verzorgt reuzeballonnen met een diameter van wel 220 cm. Deze kwalitatief hoogwaardige ballon bestaat uit twee delen: een binnen- en een buitenballon. Deze dubbellaagsheid geeft de ballon een bijzonder sterke kwaliteit, de mogelijkheid tot hergebruik en een lange zweeftijd.

De reuzeballon is duurzaam. Wanneer de ballon stuk gaat, kunnen wij hem repareren door de binnenballon te vervangen. En wil je de reuzeballon buiten oplaten? Dan kunnen wij de ballon extra versterken.

De reuzeballonnen worden geleverd met een full color opdruk, die volledig en rondom kan worden geplaatst.

Zoals een luchtbed

De reuzeballon kan worden gevuld met helium of lucht. Als je hem met helium vult, heeft hij genoeg stijgkracht voor een paar weken. Daarnaast moet je de ballon af en toe bijvullen met lucht, om hem goed strak te krijgen. Bijvullen is een eitje: de ballonnen bevatten een ventiel, waardoor je gemakkelijk verse lucht kan toevoegen. Vergelijk het met zoals je een luchtbed ook af en toe even extra oppompt.

We zijn betrouwbaar en leveren supergoede kwaliteit. We zijn trots op de lijst met afnemers, zoals de Bovag, Koninklijke Nederlandse Tennisbond, Couverts en Domo. Klik op de foto’s om ons werk te zien.

3D-ontwerp voor een perfecte afdruk

Voor we beginnen met produceren, willen we zeker weten of de opdruk van de reuzeballon perfect uitkomt. Daarvoor maken we voor wij beginnen met de werkelijke productie eerst een 3D-ontwerp met het beoogde eindresultaat. De kosten van dit ontwerp zijn € 50 euro. Als je besluit om de ballon te laten produceren, nemen wij de kosten van het ontwerpen volledig voor onze rekening en wordt het bedrag in mindering gebracht op de eindafrekening.

Bekijk hier een live 3d-voorbeeld

Aanlevering en levering

Wanneer je een reuzeballon bij ons wilt afnemen, e-mail ons dan het logo in een op vectoren gebaseerd bestand. Dat is bijvoorbeeld een .eps, .ai of. pdf bestand. Ons e-mailadres: info@ballono.nl.

Na de goedkeuring van het 3D-ontwerp zal het twee tot drie weken duren om de reuzeballon te produceren. Het kan vaak ook sneller, maar daarvoor betaal je wel een meerprijs.

Neem contact op

Wil je een reuzeballon bestellen of heb je een prangende vraag over reuzeballonnen? Laat een ballonnetje op.

Prijzen

Reuze ballon Ø220cm = €695,00 excl. BTW
Laten vullen met lucht = €80,00
Laten vullen met helium = €390,00
Versterken voor buiten = €75,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw en reiskosten. Neem contact op voor een gedetailleerde prijsopgave.

Zie ook

Bedrukte megaballonnen

Bedrukte ballonnen Ø80cm

Mooie grote ronde latex ballonen met opdruk in één kleur.

Bedrukte ballonnen Ø80cm