Bedrukte megaballonnen

Bedrukte latex ballonnen op te blazen tot Ø80cm.

Bedrukte mega ballonnen

Ballonno verzorgt ook megaballonnen met een diameter van 90 centimeter. Deze opvallende bolvormige ballonnen van Qualatex worden geleverd vanaf tien stuks en zijn van supersterke kwaliteit.

De ballonnen worden in maximaal één kleur per zijde bedrukt door een professionele drukker en hebben indien ze worden gevuld met helium, een zweeftijd van drie tot vijf dagen. We kunnen de zweeftijd voor je verlengen met drie tot wel vijf weken, door de mega ballonnen te behandelen met een speciale gel.

Afbeeldingen

Superkracht

Wil je de megaballonnen een beetje laten werken voor je? De ballonnen zijn wanneer je ze vult met helium in staat om 175 gram op te tillen voor zo’n drie tot vijf dagen, waarbij de tilkracht geleidelijk afneemt.

Om de ballon zo sterk mogelijk te houden, is het raadzaam om de ballon op te blazen tot een diameter van 80 centimeter.

Aalevering en levering

Wanneer je een megaballon bij ons wilt afnemen, dan dien je het logo in één kleur toe te sturen in een op vectoren gebaseerd bestand. Dat is bijvoorbeeld een .eps, .ai of. pdf bestand. Ons e-mailadres: info@ballono.nl

Na de goedkeuring van het beeldmateriaal zal de productie van de megaballon nog één tot twee weken duren. Het kan vaak ook sneller, maar daarvoor betaal je wel een meerprijs.

Levertijd

Bedrukte megaballonnen hebben een levertijd van ongeveer 1-2 weken nadat de betaling is voldaan. In sommige gevallen is een snellere levertijd tegen meerprijs mogelijk.

Neem contact op

Wil je megaballonnen bestellen of heb je een prangende vraag over megaballonnen? Laat een ballonnetje op.

Prijzen

10 ballonnen Ø80cm = €229,00 excl. BTW
Meerprijs per ballon = €13,00

De bovenstaande prijzen gelden voor opdruk op één zijde. Helium en eventuele bezorgkosten zij niet bij de prijs ingebrepen. Neemt contact op voor een gedetailleerde prijsopgave.

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw.

Zie ook

Bedrukte reuzeballonnen

Bedrukte reuzeballonnen Ø220cm

Herbruikbare ballonnen met full color opdruk.

Bedrukte ballonnen Ø220cm